Logo KPC
KPC Montage BV Uw partner in allround metaalbewerking
E-mail: Info@kpc-montage.nl
Tel: 076 - 50 19 231
Naar KPC Route

KPC op Linkedin


Staal - RVS - AluminiumKPC is lid van Metaalunie


SBB erkend leerbedrijf


Lassen

Voor laswerken van hoogwaardige kwaliteit bent u bij KPC aan het juiste adres. We beschikken over diverse lasprocessen en ruime ervaring in het lassen van diverse staalsoorten, roestvast staalsoorten en aluminium.


KPC is specialist in het oplassen van slijtvaste lagen middels het MIG-lasproces, waarbij voor specifieke toepassingen hardheden tot 65 HRC worden bereikt. Voor het verwijderen van oude slijtlagen beschikken we over een goed uitgeruste Guts-cabine, waar we thermisch middels het koolboog-gutsproces producten veilig en snel kunnen voorbereiden om vervolgens gelast te worden.
Robotlassen


Oplassen slijtlagen

KPC beschikt over de volgende lastechnieken:

         Elektrisch met beklede electrode
         MIG/MAG (ook pulserend)
         TIG
         Puntlassen
         Robotlassen MIG/MAG
          - Teach-in robot
          - Lasbereik tot 1450 mm
          - Draaibereik hoofdas: 180
          - Positienauwkeurigheid: 0,05 mm


De lassers van KPC zijn in het bezit van diverse certificaten en kwalificaties en we werken nauw samen met verschillende specialisten op het gebied van certificering en non-destructief onderzoek.

Daarnaast beschikt KPC zelf over apparatuur voor het uitvoeren van temperatuur-, stroom-, en hardheidsmetingen en voor het uitvoeren van magnetisch onderzoek om de kwaliteit van het lasproces en het eindresultaat te controleren. Op deze manier kunnen we snel inspelen op klant-specifieke eisen op lasgebied.Gelast vaatje


Tank


Alle laswerkplekken in onze lasserij zijn uitgerust met bovenloop- en/of zwenkkranen, zodat ook grote of zware werkstukken eenvoudig kunnen worden gehanteerd. Daarnaast zijn centrale systemen aanwezig voor bronafzuiging en ruimteventilatie, zodat lasrook snel en veilig wordt afgevoerd en afgevangen.
Gelaste slijtlaag


Slijtlaag opgelast


Pijpstuk

PijpstukKPC- 2018
Home Lassen Plaatwerk  -  Constructie  -  Machinale Over ons  -  Contact
Privacyverklaring  -  Leveringsvoorwaarden  - 
Vacatures